Kérdése van? Hívjon minket!  06 30 443 4250
Bevásárlókosár 0 termék - 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Ha még nem ismeri az OLYMP ingeket, vásárlás előtt kérjük mindenképp ellenőrizze a méreteket. (a Luxor, Tendenz és Level Five ing méretei eltérnek)
A Luxor ingek tapasztalatunk szerint bővebbek mint más gyártók ingei, így azoknak, akik átlagos vagy átlagnál vékonyabb testalkatúak mi a modern fit inget ajánljuk, mert azok nem olyan nagyon karcsúsítottak. Aki a testhez álló ingeket kedveli, azoknak a Level Five duplán karcsúsított lehet a megfelelő. (a Level Five ing nem vasalásmentes)
Amennyiben Ön pl. 42-es méretű inget hord, a nyakméret miatt 42-es fog kelleni ezekből az ingekből is, csak a szabást kell kiválasztani, hogy normál szabású, modern fit (karcsúsított) vagy body fit (duplán karcsúsított) legyen, valamint elég-e a normál (64cm) ujjhossz vagy hosszított/rövidített ujjú kell.
 

Ha bizonytalan a méretében, a legbiztosabb megoldás az, ha egy otthon lévő ing méreteit lemérve a mérettáblázatainkban lévő méretekkel összehasonlítja.
 

Ha pl. az L-es (41/42) ing a megfelelő, rendeléskor meg kell adni, hogy 41-es vagy 42-es legyen. Az ing méretei megegyeznek, csak az egyiknek 41 cm a gallérja a másiknak 42 cm.
 

Luxor ingek mérettáblázata

Luxor mérettáblázat


Tendenz ingek mérettáblázata

Tendenz mérettáblázat


Level Five ingek mérettáblázata

Level 5 mérettáblázat

[profiler]
Memory usage: real: 21233664, emalloc: 20962080
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem