Ajándékba venne inget, de bizonytalan a méretben?

Férfi ing ajándékba

Az alábbi leírással megpróbálunk segíteni, hogy megtalálja a megfelelő méretet.

Van már otthon OLYMP ing?
Ilyenkor a legegyszerűbb a dolgunk mert csak meg kell nézni az otthoni ing gallérjában lévő címkét, hogy ne csak a méret, de a szabás is kiderüljön.

Ez azért fontos mert, az OLYMP-nak több termékcsaládja is van és több féle szabású inge. A szabások között elég nagy különbség van, más az anyaga is, valamelyik vasalásmentes és valamelyik csak vasaláskönnyített.

Ha a nyakában lévő címke alapján kiderül, hogy pl. 42-es méretű Level Five body fit ing az otthoni és megfelelő méretű ing, akkor a Level Five body fit kategóriában kell keresgélni. Ha már régi az otthoni ing és a benne lévő címke színe nem egyezik meg a képeken lévő ing címkéjével, akkor lehetséges, hogy más lesz a bősége a megrendelt ingnek. Legutóbb a comfort fit szabás méretezésén változtattak, szóval azt is érdemes ellenőrizni.

Még kérdés lehet, hogy a meglévő ing normál, hosszított vagy rövidített ujjú. Ha bizonytalan az ujjhosszban, azt is ki lehet deríteni az ing belsejébe varrt címkéről. Erről is fogunk majd blogbejegyzést írni, de addig is ha tud képet küldeni nekünk az ing belsejében lévő címkéről, akkor megnézzük.

Ha a fentiektől eltérő címkét talál az otthoni ingben vagy ha attól kisebbet/nagyobbat szeretne, keressen minket és segítünk.

Nincs még otthon ilyen ing?
A legegyszerűbb megoldás ha egy jó méretű inget összegombolva, kiterítve megmér (mellbőséget, derékbőséget, vállszélességet és ujjhosszt), a mérettáblázatban lévő méretekkel így össze tudja hasonlítani.
A legtöbb ing nyakméret alapján van számozva. A 42-es ingnek 42 cm a gallérja. Fontos, hogy ha az otthoni ing pl. 42-es méret, akkor ezekből az ingekből is a 42-es lesz a jó, az ing lemérésével a szabást tudjuk kiválasztani, mert az eltérhet más ingektől.

Mindegyik szabás méretei fent vannak az oldalon a mérettáblázatokban. A táblázatban az ingek méretei vannak, nem testméretek.

Ha a megajándékozott ingét nem tudja megmérni de tudja a magasságát és a súlyát, írjon nekünk és az alapján megpróbálunk segíteni Önnek. Viszont a nyakméretre ebben az esetben is szükségünk van.