Kérdése van? Hívjon minket!  06 30 443 4250
Bevásárlókosár 0 termék - 0 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Gyakran ismételt kérdések az OLYMP termékekről

Mikor kapom meg a rendelt terméket?

Ha Ön olyan terméket rendel ami van raktáron, akár már másnap, de legkésőbb 2 munkanapon belül megkapja. Ha az inget, pólót vagy nyakkendőt be kell rendelnünk a gyártótól, arra kb. 1 hetet várni kell mire tudjuk szállítani.

Egy héten általában 2x rendelünk a gyártótól Németországból és ők elég gyorsan leszállítják az árut így hamar ki tudjuk szolgálni azokat a vevőket is akik esetleg nem raktáron lévő terméket választanak.

A megrendelés leadása után pár órával mi értesítjük minden vásárlónkat arról, hogy a rendelt termék van-e raktáron és mikor várhatja a kiszállítást.

A raktáron lévő termékek megtekintéséhez kattintson ide »

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás értéktől függetlenül, az egész ország területén INGYENES. A termék árán kivül Önnek semmilyen egyéb díjat (csomagolási költség stb.) nem kell fizetnie. Magyarországon kivüli szállítás díjával kapcsolatban kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@olymping.hu email címen.

Van boltjuk ahol az ingeket fel lehet próbálni?

Jelenleg csak 38-48-as méretű ing felpróbálására van lehetőség a IV. kerületi irodánkban. Előzetes egyeztetés azonban szükséges email-ben vagy telefonon.

 

Nem jó a méret amit vásároltam, kicserélik?

Bontott inget nem tudunk sajnos cserélni. A mérettáblázatok fentvannak az oldalon, vásárlás előtt kérjük mindenképp ellenőrizze a méreteket. (a Luxor, Tendenz és Level Five ing méretei eltérnek)
Amennyiben Ön pl. 42-es méretű inget hord, a 42-esnek ezekből az ingekből is jónak kell lennie, csak a szabást kell kiválasztani, hogy normál szabású, modern fit (enyhén karcsúsított) vagy body fit (duplán karcsúsított) legyen, valamint elég-e a normál (64cm) ujjhossz vagy hosszított/rövidített ujjú kell.

A Luxor ingek tapasztalatunk szerint bővebbek mint más gyártók ingei, így azoknak, akik átlagos vagy átlagnál vékonyabb testalkatúak mi a modern fit / slim line inget ajánljuk, mert azok nem olyan nagyon karcsúsítottak. Aki a testhez álló ingeket kedveli, azoknak a duplán karcsúsított lehet a megfelelő.

Ha bizonytalan a méretében, a legbiztosabb megoldás az, ha egy otthon lévő ing méreteit lemérve a mérettáblázatainkban lévő méretekkel összehasonlítja.

Ha a rendelt ing színe élőben mégsem nyeri el tetszését vagy az ajándékba vásárolt ing átadásakor kiderül, hogy az ismerőse mégsem azt a méretet hordja, mint amit Ön kiválasztott, 8 napon belül a bontatlan csomagolású inget kicseréljük más színűre, nagyobbra vagy kisebbre. Vagy ilyen esetben ha visszajuttatja hozzánk számlával együtt a sértetlen csomagolású inget, a teljes vételárat visszafizetjük Önnek.